«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Παρατηρήσεις μίας έφηβης*


Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε όλα τα έμβια όντα που κυκλοφορούν πάνω στον πλανήτη γη πριν αρχίσω να τους πυροβολώ όλους με τη σειρά.


  • Όταν είσαι 80 ετών και βάλε, δεν την πέφτεις αγόρι μου σε 17χρονα. Δηλαδή τι θα θέλουμε  από σένα; Τη μειωμένη σου σύνταξη για να μας σπουδάσεις; Άσε μας κούκλε μου!

  • Ερωτήσεις τύπου " γιατί σ' αρέσει τόσο πολύ η Μποφίλιου; Τέτοια θα ακούς στα κλαμπ;" Δεν επιτρέπονται! Η Μποφίλιου μαζί με τη Ζουγανέλη είναι ίσως οι καλύτερες τραγουδίστριες έντεχνου της νέας γενιά. Και δε γουστάρω καμάρι μου τα κλαμπάδικα που ακούς εσύ! Όταν το ρίχνω έξω, ακούω ό,τι ακούει όλος ο κόσμος. Στο κινητό μου όμως θα έχω τα τραγούδια που Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ! Δε σου ζήτησα κιόλας να τα ακούσεις.

  • Καθηγητές θετικών μαθημάτων που μπαίνουν στην τάξη και έχουν την απαίτηση, εμείς οι θεωρητικοί, να τους γράψουμε εικοσάρι όταν καλά καλά ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λένε, να γράψουν αυτοί 20! Ευχαριστώ.

  • Παρατηρήσεις γι' αυτά που κάνω λάθος, δε δέχομαι από κάποιον ηλίθιο ( :D ) που τα ίδια ακριβώς τα κάνει χειρότερα από μένα.

  • Επειδή είμαι σε ευάλωτη ηλικία και λιγάκι οξύθυμη σα Λέων, δε θα μου λες κύριε καθηγητά "να ενημερώσω το απουσιολόγιο" και μετά από ένα δευτερόλεπτο να μου ζητάς να σβήσω τα ονόματα επειδή τα καμάρια μας αποφάσισαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους! Συνεννοηθήκαμε;;;  

  • Όταν λέμε "θα βγούμε όλες μαζί" δε συμπεριλαμβάνονται μαμάδες, μπαμπάδες, σκυλιά, γατιά, ΓΚΟΜΕΝΟΙ! Το φίλο σου τον βλέπεις κάθε μέρα. Γιατί να 'ρθει μαζί μας; Τον ενδιαφέρουν μήπως τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι ή του αρέσει να μαθαίνει για το πότε έχουμε περίοδο; Μήπως έχει κι αυτός και πονάει; Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, η λύση είναι μία: ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

  • Τέλος, ακούω κατά καιρούς διάφορα όπως "σήμερα μου την έπεσαν πέντε στο δρόμο", "εχτές μου μίλησε στο facebook ο τάδε και μου την έπεσε", "ο τάδε από τότε που χωρίσαμε, άρχισε το κάπνισμα". Να σου πω κάτι κουκλίτσα μου; Δε με νοιάζει! Κι εμένα προχτές μου την έπεσε ένα πιπίνι 300 χρόνων. Σου το 'πα; Δε σου το 'πα. Οπότε αφού δεν είσαι καν η κολλητή μου, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία!




Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Καλό βράδυ..
Giwta Ar..:**

6 σχόλια:

  1. ρίχτα γιώτααααααααααααααααααααααααα....



    xoxo
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεςςςςς τα Γιωτάκι!

    ειδικά αυτό με το απουσιολόγιο..ΚΑΙ τις μουσικές επιλογές μας! -_-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το απουσιολόγιο προσπαθώ να το ξεχάσω τώρα που καλοκαιριάζει!
      Με τις μουσικες επιλογές..δράμα παιδάκι μου! Δράμα!

      Διαγραφή
  3. Χώσε μωρέ Γιώτα!!! ;)
    Η δεύτερη τελίτσα σου με βρίσκει απολυτα σύμφωνο φυσικά!!
    Χαιρετίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εσύ είσαι δικός μου!

      ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑΤΑΣΣΑ :-P

      Καλό σου βράδυ! Τα λέμε σύντομα ;-)

      Διαγραφή