«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

~x

Λοιπόν,
1ον: άνθρωποι που τώρα σου φαίνονται ότι διαδραματίζουν ρόλο σημαντικό για τη ζωή σου, μπορεί αύριο να αναρωτιέσαι τί έκαναν και άξιζαν την προσοχή που τους έδωσες..μην εξιδανικεύεις, μην αγιοποιείς άτομα, προσπάθησε να παραμείνεις αλώβητη από την επιρροή και τις απόψεις των άλλων..
2ον: επειδή σε ξέρω, είσαι άτομο αλτρουιστικό..αλλά ξέρεις κάτι?? κάπου-κάπου πρέπει να στρεφόμαστε και στον εαυτό μας, να ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας γιατί μας κάνει καλό..δεν είναι πράξη εγωιστική, στο τέλος μόνο τον εαυτό μας έχουμε..αν κάτι σε βλάπτει, απομάκρυνε το απ' τη ζωή σου..ειδικά στη φάση που είσαι τώρα με τις πανελλήνιες..ειδικά αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις άχρηστη..άααακου εδώ..το γιωταρί μου άχρηστο..ποιος τα λέει μωρέ αυτά??
3ον: μην ανησυχείς, τον έρωτα θα τον βρεις (τον καστανό που θα φοράει τζινάκι και all-star, θυμάσαι??χδ) στο υπογράφω..απλά είναι από αυτά τα πράγματα στη ζωή που ούτε ξέρεις, ούτε μπορείς να προβλέψεις πότε θα έρθουν..γιατί σου το λέω πραγματικά είσαι πολύ ερωτεύσιμο άτομο, ο αέρας μυστηρίου που αποπνέεις είναι ακαταμάχητος, όπως και να το κάνεις..και θα κλείσω το σχόλιο μου με τους παρακάτω στίχους που άκουσα πριν καιρό..για την εξωτερίκευση των συναισθημάτων, το κλάμα συγκεκριμένα..
"τα δάκρυα που δε χύνονται, ξαναγυρίζουν στην καρδια και την ταλαιπωρούν σφυροκοπώντας την.."
~x
xoxo
<3

more people love you than you think

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σίγουρα δεν κατάλαβε κανείς τι είναι αυτά τα λόγια παραπάνω. Πρόκειται για ένα σχόλιο μίας πολύ καλής φίλης, της γνωστής Χαράς (την έχω αναφέρει πολλές φορές...famous σ' έχω κάνει!!!:Ρ) σε μία ανάρτηση που είχα κάνει πριν κάτι μήνες. Ήταν μία περίοδος πανικού τύπου "που πάω; που θα περάσω; θα γράψω τίποτα; μήπως διαβάζω τόσο και στο τέλος δε θα υπάρχει αποτέλεσμα;" σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα που με είχαν ζορίσει πολύ.
Απλά διάβασα πριν λίγο καιρό αυτό το σχόλιο και το βρήκα πολύ όμορφο..

Κάποιους ανθρώπους τους αγαπάς γιατί απλά υπάρχουν στη ζωή σου. Ακόμη κι αν έχεις να τους δεις καιρό τα συναισθήματα σου δεν μεταβάλλονται γιατί κι αυτοί με τον τρόπο τους σου δείχνουν την αγάπη τους. Χωρίς τη λέξη "σ' αγαπώ" και χωρίς υλικά δώρα. Ένα απλό μα πολύτιμο στήριγμα...







Καλό βράδυ..
Giwta Ar..:**



Υ.Γ. Ελπίζω να μην πάθεις τίποτα με τις φωτογραφίες....:***







10 σχόλια:

  1. Γλυκό μου κορίτσι μην μασάς τιποτα στην ζωή σου είναι ωραία και τα σκαμπανεβάσματα της έτσι εκτιμάμε καλύτερα!
    Είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και δεν αξίζει να σε ρίχνει τίποτα!
    Αλλά και όταν σε ρίχνει κάνε ένα βήμα πίσω πάρει μια βαθιά ανάσα βρες ένα άσπρο χαρούμενο σημείο μέσα στην μαυρίλα και όλα καλά θα πάνε!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αδυμονουσα τοσο καιρο για καινουριο αρθρο σου...δημοσιευεισ και τί να δω??!αυτα τα υπεροχα λογια για μενα!!!!σ'ευχαριστω πολυ γιωτουλινι και σε σκεφτομαι πολυ!να σου πω,απο μια πλευρα χαιρομαι που εχω τοσο καιρο να σε δω γιατι σημαινει οτι εχεισ παρει σοβαρα το διαβασμα σου...αλλα οταν εχεισ να δεισ καποιον 1 μηνα και σου φαινεται σαν να τον συναντησεσ τελευταια φορα καιροοοοο πριν,μαλλον το ατομο αυτο σημαινει πολλα για σενα..ρε συ μου εχεισ λειψει..θελω να σε δω,
    να μου πεισ τα νεα σου,να αντικρισω τα σεξυ σαγονια σου(ναι,ακουγεται λιγο σαν να απευθυνομαι σε καρχαρια..χδ)εχω να σου πω πολλα,θελω να με συμβουλευσεισ,δινεισ πολυ καλεσ συμβουλεσ..οποτε ξεκλεψεισ λιγο χρονο,στειλε να βρεθουμε ή να παμε καμια βολτα..για σενα ειμαι παντα διαθεσιμη!!!

    σ'αγαπω βρε γιωτα μου και στο λεω απο δω γιατι απο κοντα μου ειναι πιο δυσκολο...

    καλο κουραγιο για το διαβασμα σου και καλη ανταμωση!!χδ

    (το κινητο μου ειναι παραπληγικο και δεν εχει σ τελικο)


    ~χαρα(δεν υπαρχει λογοσ να κρυβομαι πια,με εχεισ κανει οντωσ διασημη..παραπονο δεν εχω,εχω την τιμητικη μου στο μπλογκ σου!)

    <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια σαγόνια καμάρι μου; Αυτά έχουν αντικατασταθεί από μάγουλα.. άσε με, δράμα..
      Τώρα ξεκίνησα διαγωνίσματα.. το Μάρτιο μάλλον.. θα μιλήσουμε..
      Φιλιά Χαρουλίτα! :**

      Διαγραφή
    2. ποιο μαρτιο ρε??ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??!!!

      Διαγραφή
    3. Αφού γράφω συνέχεια!...:/
      Τις Απόκριες που την Κυριακή δε θα γράφω;

      Διαγραφή
  3. Τι τρυφερή ανάρτηση! Πάντα έτσι γλυκές μου!
    Δε σε φοβάμαι Γιωτάκι μου!
    έχεις δείξει ήδη πολλά!
    Τα φιλιά μου! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδες βρε Γιωτάκι τι καλό που είναι το Χαρουλάκι μας???
    όπως και να'χει γράφετε κι οι 2 σας υπέροχαααααα <3
    Καλό κουράγιο με τα διαβάσματα γλυκιά μου Γιώτα, ελπίζω να σε δω κάποια στιγμή και από κοντά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλό πανάθεμα το!! <3
      Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου..κι εγώ ελπίζω το ίδιο:**

      Διαγραφή