"Στον έρωτα, όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές, την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον, διαφορετικά είσαι βλάκας."
Μαλβίνα Κάραλη

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

39+1 πράγμα που δεν ξέρετε για 'μένα!


Μα τι κάνετεεεε;;; Τι κάνωωωω;;; Δεύτερη ανάρτηση μέσα σ' ένα μήνα; Φτύστε με να μη με ματιάσετε!
Θα μπω στο ψητό γιατί αν δεν μπω, μπορώ να κάθομαι να γράφω βλακείες για ώρα!
Η Κατερίνα βρήκε και έκανε το "59+1 πράγματα που δεν ξέρετε για 'μενα". Αλλά επειδή τόσα πράγματα μάλλον ούτε κι εγώ ξέρω για τον εαυτό μου, θα κάνω το "39+1 πράγματα που δεν ξέρετε για 'μένα".
Είναι ωραίο να γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας και μ' αυτόν τον τρόπο να βλέπουμε πόσα κοινά και πόσες διαφορές μπορεί να έχουμε. Δεν είναι εγωκεντρικό να μιλάς για τον εαυτό σου (εξαρτάται βέβαια από τον τρόπο που το κάνεις). Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε...


 1. Μου άρεσε πάντα να γράφω. Από το Δημοτικό ξεκίνησα γράφοντας βιβλία και σενάρια για σειρές και ταινίες. Πλέον όλα βρίσκονται στον κάδο ανακύκλωσης γιατί όσο μεγάλωνα, τα έβλεπα και έλεγα ότι είναι πολύ παιδιάστικα για να τα... στείλω κάποια στιγμή κάπου. Έπρεπε να τα 'χω κρατήσει, στη σειρά μάλιστα είχα γράψει και 2-3 επεισόδια. Δεν πειράζει, έχω φυλαγμένες όλες τις σημειώσεις μου γι' αυτά!
 2. Είμαι ψυχαναγκαστική. Όχι σε αρρωστημένο βαθμό, αλλά αν κάτι δεν είναι στη θέση του, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Στη δουλειά, κάθε τρεις και λίγο φτιάχνω το χαλάκι της πόρτας και ισιώνω τις καρέκλες. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη τα θέλω με μία συγκεκριμένη σειρά και εκνευρίζομαι όταν κάποιος μου το χαλάει. Και έχω κι άλλα κουσούριαααα χαχχαχαχα
 3. Μ' αρέσει να πλένω πιάτα. Και έχω πλύνει αρκετά οικογενειακά τραπέζια σ' αυτά τα 20 μου χρόνια!
 4. Μ' αρέσει να 'εχω πρόγραμμα. Δηλαδή να ξέρω τι θα κάνω σήμερα, να ξέρω τι θα κάνω αύριο. Οι εκπλήξεις μ' αρέσουν, τα τελευταίας στιγμής με δυσκολεύουν λίγο, αλλά αυτή τη μανία με το πρόγραμμα προσπαθώ να την περιορίσω διότι πολλά παράπονα έχουν γίνει για το άτομο μου. :P
 5. Είμαι τηλεορασάκιας. Μπορώ δηλαδή να κάθομαι με τις ώρες μπροστά απ' την τηλεόραση και να βλέπω ό,τι σαβούρα έχει. Ειδικά αν παίζουν σε επανάληψη παλιές σειρές, το αγαπημένο μου! Αλλά τώρα, έτσι περίεργα όπως έχουν φτιάξει τα προγράμματά τους τα κανάλια, κάθομαι πιο συχνά στο λάπτοπ βλέποντας Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, Στο παρά πέντε μέχρι και τις Τρεις Χάριτες.
 6. Γεννήθηκα 4 κιλά και 0,50 γραμμάρια. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά η μαμά μου παντού το λέει, αμάάάάααν
 7. Όταν ήμουν μικρή, σε ηλικία Δημοτικού, ήθελα να γίνω μαιευτήρας γυναικολόγος. Όσο το σκέφτομαι, πεθαίνω στα γέλια. Μετά ήθελα να γίνω ηθοποιός και αυτό κράτησε για πολλά χρόνια, δεν ξέρω κιόλας αν μου 'χει φύγει. Ε κατέληξα στη Δημοσιογραφία χαχαχα
 8. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη μείνω μόνη. Και όταν λέω μόνη, δεν εννοώ χωρίς κάποιον ερωτικό σύντροφο, αλλά χωρίς ανθρώπους να με αγαπούν και να τους αγαπώ. Να με νοιάζονται και να τους νοιάζομαι. Ε, φοβάμαι και τις κατσαρίδες (σοοοοουτ)
 9. Είμαι πολύ οξύθυμη, ιδιαίτερα με ανθρώπους που έχω αποκτήσει κάποια οικειότητα. Μπορώ και κάνω υπομονή, αλλά πολλές είναι οι φορές που ξεσπάω. Προσπαθώ αυτό το χαρακτηριστικό μου να το διορθώσω, να μη νευριάζω τόσο εύκολα. Τα αποτελέσματα θα φανούν στον μέλλον :P
 10. Αγαπάω να κάνω βόλτες στο κέντρο του Ηρακλείου ( αλλά νομίζω στο κέντρο οποιασδήποτε πόλης), να ακούω μουσική, να χαλαρώνω στο σπίτι μιλώντας και βλέποντας ταινίες με δικούς μου, αγαπημένους ανθρώπους.
 11. Αν με πιάσουν τα γέλια, γελάω μέχρι δακρύων και μετά υπόλοιποι γελούν με 'μένα που βλέπουν ότι κλαίω απ' τα γέλια (ελπίζω να έγινα κατανοητή :p). Επίσης, το κλάμα μου βγαίνει αβίαστα, είμαι και λιγάκι drama queen σε ορισμένες καταστάσεις.
 12. Σιχαίνομαι να μην είναι ο άλλος ειλικρινής απέναντι μου. Δε μ' αρέσει να μου χαϊδεύουν τ' αυτιά, αλλά ούτε και να μη με "στήνουν" στον τοίχο αν  χρειαστεί. Λάθη όλοι κάνουμε.
 13. Μ' αρέσει να μιλάω απ' το τηλέφωνο και όχι πάντα από μηνύματα. Γι' αυτό, όταν βάζω κάρτα, θα πάρω σίγουρα όλους μου τους φίλους για να δω τι κάνουν και να τους ανακοινώσω πως έβαλα κάρτα. Αν πάρω κι εσάς, μην απορήσετε χαχαχα
 14. Όταν περιμένω τ' αποτελέσματα εξετάσεων (ιατρικές ή εξετάσεις σχολείου κτλ) προτιμώ να σκέφτομαι τα χειρότερα για να χαίρομαι μετά με την πιθανή επιτυχία που θα έχω, παρά να περιμένω πως όλα έχουν πάει καλά και στο τέλος να απογοητεύομαι.
 15. Δεν έχω πάει πενταήμερη. Γιατί δεν πήγε όλο το σχολείο μου. Αυτό. Τίποτα παραπάνω. Απλά ήθελα να το πω.
 16. Ξεχνάω ονόματα και πρόσωπα. Συγεκριμένα, σε δύο άτομα έχω συστηθεί πάνω από τρεις φορές. Αυτό είναι ξεφτίλα :p Τουλάχιστον τώρα τους θυμάμαι.
 17. Δεν είμαι για να πίνω πολύ. Με ένα cocktail μπορεί να είμαι και ξαφνικά ν' αρχίσω να ζαλίζομαι και να χασκογελάω. Απ' το cocktail.
 18. Πιστεύω πως στις ερωτικές σχέσεις είναι βλακεία να απατάς. Είναι σα να προσβάλεις την προσωπική σου επιλογή, εσένα.
 19. Όταν ξυπνάω, δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Θέλω λίγο το χρόνο μου και μία ισχυρή δόση καφεϊνης για να έρθω στα ίσια μου.
 20. Με το φαγητό έχω μία σχέση έρωτα και μίσους. Ή θα τρώω πολύ και μεγάλες ποσότητες ή δε θα τρώω καθόλου. Δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να τρώει ισορροπημένα.
 21. Είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να σε ακούει με τις ώρες. Άνθρωπος που όταν τον ρωτήσεις "εσύ τι κάνεις; πώς είσαι; τα νέα σου;", θα σου απαντήσει "καλά μωρέ" και θα σε αφήσει παγωτό.
 22. Όταν γνωρίζομαι πρώτη φορά με νέους ανθρώπους, δύσκολα θα πιάσω από μόνη μου κουβέντα. Γενικά δύσκολα θα μου βγάλουν μία λέξη απ' το στόμα. Μόνο σε μία περίπτωση δεν έβαζα γλώσσα μέσα μου.
 23. Είμαι λίγο ξινή. Λίγο! Και όχι πάντα. Αν είμαι σε μέρος που δε νιώθω οικεία, η αμηχανία θα μου βγει σε ξινίλα. Και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις βέβαια φαίνομαι έτσι, αλλά δεν είμαι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!! πολύ.
 24.  Όταν κοιμάμαι στον ίδιο χώρο με ένα άλλο άτομο και δεν είμαι κουρασμένη για να πέσω ξερή, μιλάω ασταμάτητα και για όποια βλακεία μου έρθει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του σπάω τα  νεύρα.
 25. Είμαι ο άνθρωπος που με μία πρώτη ματιά λες "ε εντεχνάκια θ' ακούει". Μωρέ ναιιι, αλλά λίγοι περιμένουν πως βάζω σκυλάδικα στο σπίτι μου και απλώς τ' απολαμβάνω,
 26. Τρελαίνομαι να μυρίζω τις σελίδες των βιβλίων.
 27. Αυτό που θέλω είναι να φύγω απ' το Ηράκλειο, να μείνω και να δουλέψω σε μία μεγαλύτερη πόλη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει και αν θα μπορέσω στην ουσία να μένω στην Αθήνα, αλλά αν δεν το δοκιμάσω, δε θα μάθω ποτέ.
 28. Όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά, πειράζω τα μαλλιά μου με αποτέλεσμα να τα έχω αποδυναμώσει αρκετά.
 29. Ήμουν βιβλιοφάγος, αλλά μετά που τέλειωσα το σχολείο, κάτι πήγε στραβά. Από τότε, έχω διαβάσει ολοκληρωμένα μόνο δύο βιβλία, αλλά θα προσπαθήσω να το αλλάξω.
 30. Το έχω φιλοσοφήσει για το ραδιόφωνο και το γράψιμο. Όταν πρωτοξεκίνησα το ραδιόφωνο, ήμουν απόλυτα ενθουσιασμένη και μου άρεσε πολύ, κάτι που με τον καιρό εξασθενεί λίγο. Σαν τον ενθουσιασμό του έρωτα που μάλλον δεν καταλήγει στο τέλος κάπου. Αντίθετα, το γράψιμο νομίζω πως είναι για 'μένα "η πρώτη μου αγάπη και η παντοτινή".
 31. Μ' αρέσουν οι φωτογραφίες και θεωρώ σημαντικό να έχεις κρατήσει κάποια... στιγμιότυπα απ' τις στιγμές σου.
 32. Είμαι ο άνθρωπος που θα του κολλήσει ένα τραγούδι από το οποίο θυμάται μόνο μελωδία και απλά θα πάω να ρωτήσω " μα ρε, ποιο είναι αυτό το τραγούδι που πάει "να να νανανα......" ", χωρίς να καταλαβαίνει κανείς, τίποτα.
 33. Μ' αρέσει πολύ ο ελληνικός καφές στο σπίτι με μια φίλη. (και κάπου εδώ έρχεται η μαμά μου να μου πει "πάω για καφέ στο κέντρο" χαχαχαχ)
 34. Όταν παίζω παιχνίδια, είμαι πολύ ανταγωνιστική. Αν χάσω, θα πω "μμμ έτυχε". Αν κερδίσω, θα πανυγηρίζω μέχρι αύριο :P
 35. Μπορεί κάποιες φορές να ξεχνάω σημαντικά πράγματα, αλλά θυμάμαι τι φορούρα την πρώτη μέρα του αγιασμού στην Α' Λυκείου.
 36. Πιστεύω ότι, πέραν της εξωτερικής εμφάνισης, αυτό που εκπέμπουμε, η αυτοπεποίθηση, η αύρα μας είναι αυτά που τραβούν τους άλλους κοντά μας. Και το έχω βιώσει αυτό με τον εαυτό μου.
 37. Όταν ήμουν μικρή, μέχρι και τέλη Γυμνασίου, είχα αραιά δόντια για τα οποία ένιωθα πολύ άσχημα. Ως αποτέλεσμα αυτού; Δε χαμογελούσα, δε γελούσα γενικότερα πολύ.
 38. Μη μου φέρεις λουλούδι, θα ξεχάσω ότι πρέπει να το φροντίσω.
 39. Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν πιστεύω πως η επίσκεψη στην εκκλησία μας κάνει πιστούς.
 40.  Αν μου αφήσεις ένα μήνα για να κάνω μια εργασία, εγώ θα φροντίσω να την ξεκινήσω τις τελευταίες δυο (ή μία) βδομάδες.
  Αυτά λοιπόν για 'μένα. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω και για'σας!


  Giwta Ar.. ;**

11 σχόλια:

 1. Αρχικά, πτου πτου, μη σε ματιάσω!
  Καλά, ταιριάζουμε σε πάρα πολλά! Θα μπορούσες να είσαι κόρη μου!
  Ειδικά στα... Ποιά να πρωτοπώ; Σε πολλά! Πάρα πολλά!
  Αποστέλλω ασπασμούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Aστέρι; Μόνον είκοσι; Να ζήσεις. Και η διαμονή σεμία μεγάλη πόλη μην νομίζεις οτι σημαίνει κάτι... ΜΙα ιδέα είναι, κατ' εμέ...
  Καλά να περνάς, χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εγω χαρηκα που περασεεες!
   Θελω να ζησω σε μια μεγαλυτερη πολυ για να μπορω κι εγω να εκφερω αποψη πιο ολοκληρωμενα!
   Καλο σου βραδυ!

   Διαγραφή
 3. 3. Γιατί δεν κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα; Είναι πολλοί σαν κι εμένα που το χειρότερο που μπορούν να κάνουν στη ζωή τους είναι να πλένουν πιάτα και να πηγαίνουν για ψώνια. Εξαιρετικά υψηλή αμοιβή!

  Να και τα δικά μου
  https://apitis.blogspot.gr/2013/02/award.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λιγα εχεις γραψει ρε! :Ρ
   Το χω σκεφτει να ασχοληθω επαγγελματικα μ' αυτο. Τωρα που μου το λες κι εσυ, θα το ξανασκεφτω! Σ' ευχαριστω για την προτροπη!!

   Διαγραφή
 4. Καλέ κι εγώ 39+1 έκαμα σιγά μην το τράβαγα στα 60! Αφού με ξέρεις..το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!
  Ήταν όλο τόσο εσύ κι ας μη σε ξέρουμε από κοντά.. Αυθόρμητα, παιχνιδιάρικα και με χιούμορ! :)
  Να μη παίξουμε παιχνίδι μαζί, με τσαντίζουν οι ανταγωνιστικοί άνθρωποι χαχαχα
  Εύχομαι ο ενθουσιασμός σου για όσα αγαπάς να αναζωπυρώνεται τακτικά και να μπαίνει σε άλλα στάδια εξέλιξης!
  (τςς πως μου βγήκε έτσι σαν γέροντας σοφός ωχ Παναγία μου!)
  Στο 39 συμφωνούμε ;)
  Φιλάκια πολλά και μη κάνεις τρίτη ανάρτηση μέχρι τα τέλη του μήνα..δεν θα το αντέξω αυτό!! :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχχα κοίτα, ήξερα εξ αρχής πως έκανες το 39+1, απλά το διατύπωσα λάθος και τελικά το δημοσίευσα. Ε σκέφτηκα "ποιος το ξαναγράφει τώωωρα; Θα έρθει η Κατερίνα να με διορθώσει" χαχχα και το 'κανες!
   Να ξέρεις πως είσαι από τα άτομα που θέλω να γνωρίσω από κοντά και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει.
   Ένα σου λέω.... Ετοιμάζεται τρίτη ανάρτηση. Κρατήσου γερά! :P

   Διαγραφή
 5. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
  Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να ξεκινήσει το νέο έτος με τα μέρη της ελπίδας. Να σας δώσει την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
  E-mail: v.zacharias87@gmail.com
  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή