«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕξ .


Όχι, όχι.. δε θα μιλήσω για σεξ. Παρά τη μακρόχρονη εμπειρχαχαχαχα.. Όχι, ήθελα απλώς να σας τραβήξω την προσοχή. Καλά, όχι μόνο αυτό. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό μου και επειδή και το άρθρο που θα ακολουθήσει δε θα έχει ένα συγκεκριμένο θεματικό άξονα, πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάλω αυτό τον τίτλο (μεσ' στην πρωτοτυπία τρομάρα μου. Κανείς άλλος δεν έχει σκεφτεί αυτόν τον τίτλο για να τραβήξει την προσοχή.)

Ξύπνησα που λέτε σήμερα με όρεξη αναγκαστικά για να βγω έξω να πάρω ψωμί διότι η μαμά μου δουλεύει. Σαν καλή κόρη λοιπόν -που πρέπει να θυμηθεί σε πέντε λεπτά να βγάλει το ψάρι απ' το φούρνο- σηκώθηκα 12 και με το ζόρι, έβαλα τα καλοκαιρινά μου παρά τον κακό καιρό που έχει έξω και πήρα σιγά σιγά το δρόμο για το φούρνο. Περιττό να σας πω ότι συνειδητοποίησα πως μπορούσα να αποφύγω το σορτσάκι και το πέδιλο όταν ήταν ήδη αργά. Γύρισα λοιπόν απ' το φούρνο παρέα με το ψωμάκι και αποφάσισα ότι επιτέλους μπορώ να γράψω. Είμαι έτοιμη, πώς το λένε; Ο καιρός αυτός μάλλον με εμπνέει. Θα μου πείτε "εχτές έκανε κατακλεισμό κοπέλα μου, σήμερα σου ήρθε η έμπνευση;" Ναι, σήμερα γιατί εχτές κοιμόμουν όλη μέρα. Στην κυριολεξία. Ε ήμουν το προηγούμενο βράδυ σχεδόν άυπνη και μετά όλη την Κυριακή απ' τις 8 το πρωί στο πόδι μέχρι τα ξημερώματα. Τι να κάνω το ώριμο νιάτο πια;
Αφού γύρισα, έκανα το καφεδάκι μου, έκανα και το τοστάκι μου, κάθισα στο γραφείο, άνοιξα το λάπτοπ και.. αυτό. Ανέβασα και φωτογραφία στο instagram για να ανακοινώσω πως σήμερα θα γράψω (ένα παραπάνω κίνητρο για να ολοκληρώσω ανάρτηση). Άλλο που δεν ήθελα βέβαια να ανεβάσω. Έχω κολλήσει με το instagram, μ' αρέσει πάρα πολύ, πιο πολύ απ' το φατσοβιβλίο, γνωστό και ως facebook (θα τη βάλω στο τέλος τη φωτογραφία. Μ' αρέσει πολύ). Εκεί, που λέτε, που πήγαινα να βγάλω τη φωτογραφία μου την ωραία, μου πέφτει ο καφές. Αν είχε βιντεοσκοπηθεί η στιγμή, νομίζω δε θα υπήρχε άνθρωπος που δε θα γελούσε. Ευτυχώς έμεινε αρκετή ποσότητα καφέ γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να ξανακάνω.

Επίσης, πριν λίγες μέρες είχα κατεβάσει από τη βιβλιοθήκη μου κάτι βιβλία με σκοπό να στερεώσω το κινητό για να κάνω βιντεάκια dubsmash (όχι, δεν ήθελα να τα διαβάσω τα βιβλία..). Τι είναι αυτά θα αναρωτηθείτε και με το δίκιο σας θα πω εγώ. Είναι τα βίντεο που φτιάχνεις και μιλάς πάνω από μία γνωστή φωνή.Είναι της μόδας τελευταία, θα το ξέρετε. Θα σας δείξω παρακάτω για να καταλάβετε. Θα σας πρότεινα να κατεβάσετε την εφαρμογή, αλλά επειδή είναι εθιστική και μπορεί να φάτε τα νιάτα σας μ' αυτήν, αφήστε το.

Θα βάλω κι άλλα.. Τι κι αν ξεφτιλιστώ; Εσάς σκέφτομαι.. Για να γελάσετε! χαχαχ



Εντάξει, φτάνει.
Ωστόσο, που και που σηκώνομαι από την πολυθρόνα μου για διάφορους λόγους και επειδή περνώντας από καθρέφτες, κοιτάζομαι, έχω βγάλει ένα συμπέρασμα. Σήμερα είμαι πολύ θηλυκή. Τι εννοώ; Το μαλλί θέλει λούσιμο επειγόντως, το 'χω πιάσει σαν μπιφτέκι το καημένο. Για το φρύδι και το μουστάκι ας μη μιλήσω. Εγώ κι αυτός:




Τα νύχια μου.. άλλη υπόθεση.. Και θέλω να κυκλοφορήσω κιόλας στον έξω κόσμο, ο Κολοκοτρώνης. Έχω φάει και τόσες σοκολάτες τον τελευταίο καιρό που το πρόσωπο μου δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς μακιγιάζ.. Μία λύση βέβαια είναι να προσέξω λίγο παραπάνω την, κατά τ' άλλα, πανέμορφη φατσούλα μου αντί να τη βάφω, αλλά αυτό είναι όπως το "από αύριο" της διατροφής μου. Που το "από αύριο" πρέπει να γίνει "από σήμερα" διότι θα κυκλοφορώ σε λίγο με ξεκούμπωτα παντελόνια..κάτι που έχω κάνει ήδη μία φορά. Μη σοκάρεστε! Φορούσα μακριά μπλούζα και δε φαινόταν!!!

Μου έχει κολλήσει και από χτες ένα υπέροχο τραγούδι, το "Damn your eyes". To γνώριζα ήδη, αλλά για κάποιο λόγο από χτες παίζει ασταμάτημα στο δωμάτιο μου. Πρώτη εκτέλεση νομίζω είναι της Etta James και μ' αρέσει περισσότερο από τις άλλες εκτελέσεις. Πιστεύω πως θα αρέσει και σ' εσάς. Απολαύστε..




Για το τέλος, δε θα αναφερθώ στα ψηφουλίνια που ρίξαμε, στις εκλογούλες που έγιναν, στα χωρίς λόγο χρηματάκια που δόθηκαν για όλο αυτό το αστείο.
Θα αναφερθώ στο πόσο χαίρομαι που χάλασε ο καιρός, που θα μπορώ να αναπνέω επιτέλους όταν κάνω yoga και που οι κατσαριδούλες θα πάρουν τα μπογαλάκια τους οι σιχαμένες και θα φύγουν!!! Ναι, πάντα είμαι τόσο γλυκιά..


Giwta Ar.. :**

28 σχόλια:

  1. Αχαχαχα είσαι απίστευτη!! Γίνε ηθοποιός ρε συ το'χεις!!!
    Δεν ήξερα τη νέα μόδα στα βιντεάκια και ομολογώ ότι τα σπάει..!
    :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ για να πω την αλήθεια, πάντα ηθοποιός ήθελα να γίνω.. Το πώς καταλήγω τώρα στη Δημοσιογραφία είναι άλλο θέμα!
      Κατέβασε την εφαρμογή, είναι τέλειααα!!
      Φιλιάαα

      Διαγραφή
  2. Εγώ πήγα στη δουλειά χθες με σαγιοναρίτσα. Δεν το ξανακάνω, μα τη Μπαναγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω σημερα έμαθα τη νεα μοδα με τα βιντεο ,αλλά εσυ εισαι τέλεια!
    Με χαλάρωσες με την ανάρτησή σου ,σαν να έκανα δηλαδή ότι και ο τίτλος σου!
    Τωρα που σε κοιταζα πιο προσεκτικά ,θα σου έλεγα να αλλάξεις λιγο τα μαλλάκια ,κατι διαφορετικο να κανεις με τις αφελειες ,μια αλλαγη θελω παντως χαχαχαχαχα
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπο μη μου λες τέτοια με τα μαλλιά, ειδικά με τις αφέλειες! χαχαχ
      Όπου να 'ναι θα τις κόψω πιο κοντές.. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα; :p
      Πάντως από 'δω και πέρα θα προσπαθήσω οι αναρτήσεις μου να είναι σα να κάνετε σεξ. (να κάνετε βέβαια και στην πραγματικότητα εε; χαχαχχα)
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΕΛΙΩΣΑ Γιωτάκι μου, έλιωσα! Ούτε εγώ την ήξερα τη νέα μόδα! Σου πάει σούπερ!
    Καλά έκανες κι υπέροχες επιλογές!
    (το κομμάτι τα σπάει)
    Κατέβασα λέει τα βιβλία για το κινητό! Δεν υπάρχεις!!!!

    Φιλούρες! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ε κάπου έπρεπε να στερεώσω το κινητό.. Πώς να τραβήξω βίντεο κι εγώ; χαχαχα
      Χαίρομαι που γέλασες!!!
      Με το τραγούδι έχω πάθει κι εγώ έρωτα. Για να σου πω την αλήθεια, όταν έγραφα γι' αυτό το τραγούδι, εσένα σκεφτόμουν! Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσε!
      Καλό βράδυυυυ, φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. Awsome!!!! I absolutely loved this!!!! <3 Tha to diafhmisw sto radiofwno!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου συμπαραγωγέ ♥ ♥ ♥
      Είμαι πρόθυμη στην εκπομπή σου να έρθω για να μου πάρεις συνέντευξη (γιατί ποτέ δεν έρχομαι όταν έχεις εκπομπή (not) και γιατί είμαι τιτανοτεράστια προσωπικότητα)
      Xaxaxa τα λέμε σύντομα!

      Διαγραφή
  6. χαχαχαχα έλεος ρε Γιώτα! Πάντως έχεις μια θεατρικότητα άλλο πράγμα! Γουστάρω οταν ολα γίνονται άνω κάτω! Το εχεις εύκολα! Ασχολήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα που να δεις κι άλλα!!! Τη Ράνια απ' τους S1ngles την κάνω πολύ καλά! Έμφυτο ταλέντο σου λέω, έμφυτο! χαχαχα

      Διαγραφή
  7. :-) σας έχω σενάριο για σποτάκι του FM1 ... ψήνεστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ναι αμέ! Βλέποντας και κάνοντας!

      Διαγραφή
    2. Γιώτα : ...έλα ρε, πες λεπτομέρειες ....
      Αναστασία: .... άσε με ... ντρέπομαι ...
      Γ: ... ναι καλά ... τώρα σε πιάσανε οι ντροπές .... λεγεεεεε , τον έπιασες ??
      Α: (πονηρό γελάκι ) τον έπιασα ....
      Γ: και ? ... πως ήταν ?
      Α: ... τέλειος φιλενάδα ... τέλειος !!!! ... δεν υπάρχει σου λέω !!! είναι και σκληρός ... όπως μ' αρέσει ....
      Γ: ... εμ .... στα λεγα , δε στα λεγα? ... εγώ τον πιάνω κάθε μέρα ....

      Studio FM1 .... πιάσ' τον και εσύ ... στους 105,4...

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα ναι.. δεν ξέρω.. δε νομίζω να το κάνουμε!

      Διαγραφή
    4. Κρίμα ... θα ήταν το πρώτο βήμα για διεθνή καριέρα ...

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα ισως μας βοηθησει η εκπομπη μας.. Χαχα

      Διαγραφή
  8. Γλυκό μου κορίτσι
    Σε απολαμβάνω και στο ινσταγκραμ εγω

    Φιλακια πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα έχετε την τιμή να με απολαμβάνετε σε όλα τα social media τρομάρα μου!
      Φιλιάάάάα

      Διαγραφή
  9. Βρεεεεε Γιώτααα, πώς τα κάνετε αυτά τα βιντεάκια; Τα έχω δει σε πολλούς, αλλά δεν ξέρω πώς! Στείλε μου detailsss αν θες (γιατί γενικώς είμαι εκτός τόπου και χρόνου)! :)
    Ειδικά στο ρόλο της Ζουμπουλίας, έλιωσαααααα! αχαχχαχα! εξαιρετικά!!
    Πολλά γλυκά φιλάκιαααα! ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα θα σου στείλω τώρα!!! Όταν σου λέω πως είναι εθιστικό, είναι εθιστικό. Πρέπει να έχεις αυτοκυριαρχία και όχι πολύ χρόνο! χαχαχαχ
      Φιλιά πολλάάάά

      Διαγραφή
  10. Τέλεια τα βιδεάκια σας!
    Πρόταση: Παράλληλα με τη δημοσιογραφία να πας και σε μια θεατρική ομάδα! νομίζω το έχεις!
    Κίσιζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχα φοβερή!!
    κοιτώντας τα βιντεάκια,απόρησα,σιγά το μουστάκι βρε αδερφέ,στο τέλος βέβαια,από οτι φάνηκε ένα μικρό προβληματάκι το χουμε!!χαχα
    απολαυστική!!
    καλώς σε βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxa ναι, ναι, νομίζω πρέπει να το ξυρίσω το μουστάκι κάποια στιγμή..
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλωσόρισες! Μιλάμε!

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mου τράβηξε την προσοχή ο τίτλος αλλά αυτόν τον τίτλο θα έπρεπε να τον επιλέξεις για το άρθρο που υπολείπεται και για το άρθρο που ηγείται, απλά μια παρατήρηση.Με ένα gougloplasarisma και θα βρεις και το δικό μου blog. Δεν είναι καμάκι (έχω μαζέψει τα δίχτυα μου από καιρό μου) απλά πρόσκληση. Είναι καινούργιο το blog μου και δεν έχει πολύ «ακροατήριο» (καλώς ή κακώς :) ). Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή