«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Παρατηρήσεις μίας έφηβης Νο 2*

Κατά καιρούς ακούω ότι τελικά αυτή η ανάρτηση με τις παρατηρήσεις μου, άρεσε πολύ.
Γενικά συνειδητοποιώ πως η μισή ανθρωπότητα -γιατί η μισή μονάχα με ξέρει-
γουστάρει να με βλέπει νευριασμένη..
Έχω πλάκα λέει!
Πόποοο.. Είναι εκνευριστικό αυτό.
Ωραίους φίλους έχω, να τους χαίρομαι!
Όχι, ωραίοι είναι...
Τέλος πάντων, το κούρασα το θέμα.
Ξεκινώ να εκθέτω ό,τι με νευριάζει για να γνωρίζουν τα υποψήφια "θύματα"πώς πρέπει να φέρονται!
*Πιθανότατα να μην πρέπει καν να αναπνέουν*






  • Αφού το ανέφερα και παραπάνω, θα το πω! Τι εννοείς ρε ότι έχω πλάκα όταν νευριάζω;Όταν το φας το χαστουκάκι σου, θα δεις τι αστεία που είμαι!


  • Ακολουθεί συζήτηση με φίλο
    "Πόσο βγάζεις ρε Γιώτα;"
    "19"
    "Ααα..κι εγώ 19 έβγαζα πέρυσι αλλά φέτος στην Τρίτη είναι δύσκολα και μειώθηκε ο μέσος όρος μου..Κι εσένα θα κατέβει!"
    Αντ' από κει γρουσούζη που θα κατέβει η βαθμολογία μου επειδή θα πάω στην Τρίτη Λυκείου.20 με τόνο θα βγάλω έτσι για να σου μπω στο  μάτι.


  • Όταν μου φέρνετε, κύριοι σερβιτόροι και ψήστες, σουβλάκι, φροντίστε να μην έχει άψητες πατάτες και πίτα ζυμάρι. Τέτοιο σουβλάκι φτιάχνω και μόνη μου στο σπίτι.


  • Με ρωτάς συγγενή μου τι θέλω να σπουδάσω. Σου λέω ότι σκέφτομαι Φιλολογία. Εκφράσεις τύπου "μμμ..φιλόλογος θα γίνεις; Πήγαινε Ψυχολογία γιατί μας χρειάζεται ένας ψυχολόγος χαχαχαχ" κομμένες! Δε ρώτησα γνώμη, δε γέλασα με το αστείο και τέλος πάντων καταντάς γραφικός..αγαπημένε συγγενή!


  • Τα μωρά τα αγαπάω. Ειδικά όταν είναι ήσυχα! Αλλά μη μου λέτε να τους μιλήσω και να τους πω τα κλασικά μωρουδίστικα. Καταντάει γελοίο και δε μου βγαίνει κιόλας!


  • Με εκνευρίζουν οι διαφημίσεις στο youtube. Αν ήθελα να βλέπω διαφημίσεις, θα καθόμουν και στην τηλεόραση. Στο ίντερνετ θέλω να ακούσω Τ-Ρ-Α-Γ-Ο-Υ-Δ-Ι-Α και πολλά άλλα βέβαια. Όχι όμως διαφημίσεις!!


  • Έλεος με τα κλεμμένα status στο facebook. Αφού βλέπετε ότι αυτό που σας αρέσει το δημοσίευσαν την ίδια μέρα άλλα 800 άτομα.. Γιατί; Γιατί;;


  • Μην ανεβάζετε συνέχεια στο facebook καταστάσεις για το πόσο αγαπιέστε! Κι εμείς αγαπήσαμε, δεν κάναμε κι έτσι.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τα γουτσουνοζουζουνάκια και τους μικρούς πρίγκιπες, τις αγάπες και τα λουλούδια σας. Αναγκάζετε εμάς που διαβάζουμε καταλάθος αυτές τις βλακείες να μη θέλουμε να ερωτευτούμε!


  • 'Όταν βάζω τα κλάματα δε θα μου λες να ηρεμήσω,ούτε να προσπαθήσω να σταματήσω και να σκεφτώ κάτι χαρούμενο. Σε περίπτωση που έχω περίοδο καλό είναι να μην υπάρχεις. Ωφέλιμες θα είναι δύο σοκολάτες, δύο σουβλάκια και γενικά ό,τι ανθυγιεινό υπάρχει πάνω στον πλανήτη γη.


  • Τέλος, όταν λέω πως δε θέλω να βγω, εννοώ πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ!



Καλό βράδυ..
Giwta Ar..:**


8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μπραφ ε; που κατάντησα κι εγώ!χδ
      Μα είναι ρε πολύ σπαστικές! Να βλέπεις το 5 4 3 2 1 και να περιμένεις να το πατήσεις σα να είναι ωρολογιακή βόμβα!

      Διαγραφή
  2. hahah nai kai ama kolaei to pc i t internet m t tragoudi ola ginontai akoma xeirotera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματα που τη σπάνε σε όλους μας... Η περίπτωση των συγγενών είναι κλασική, βρίσκουν ΠΑΝΤΑ τον τρόπο να σε τσαντίσουν. Εμένα με ρωτάνε πότε να περιμένουν το πτυχίο και πόσα μαθήματα χρωστάω, λες και τους έκατσα στο σβέρκο ξέρω γω. Απλά θα καταλάβεις και μόνη σου πως από ένα σημείο και μετά δε χρειάζεται να απαντάς ΚΑΝ, αλλάζεις θέμα επί τόπου.
    Γενικά δε χρειάζεται να δίνεις αναφορά τι θες να σπουδάσεις, πόσο έβγαλες κλπ.. γιατί προφανώς ζηλεύουν και θέλουν να σε εκνευρίσουν από την κακία τους.. ειδικά ο έξω κόσμος :)
    Φιλιά πολλά Γιωτάκι μου!
    Καλό σαββατόβραδο!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά το να σε ρωτάνε πότε θα πάρεις το πτυχίο σου,σημαίνει ότι είναι τελείως άκυροι! Πραγματικά τι τους νοιάζει.. λες και θα κάτσουν αυτοί να διαβάσουν.
    Καλά για τις κακίες του έξω κόσμου..συνηθισμένο πράγμα πλέον!

    Καλό βράδυ και υπομονή, όλα θα περάσουν σαν ένα κακό όνειρο! Όλοι είμαστε δίπλα σου, είτε αυτοί που σε ξέρουν προσωπικά, είτε εμείς οι μπλογκοφίλοι σου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή