«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ήρθα να σας πω τα νέα μου! *


Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτηση μέσα στον ίδιο μήνα μετά από πάάάάάάάάρα πολύ καιρό! (κλαπ κλαπ κλαπ και δάκρυα συγκίνησης).
Αυτή τη στιγμή αντί να γράφω εδώ πέρα, θα έπρεπε να γράφω στο word μου κάτι κείμενα-ρεπορτάζ γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εγώ κάποιες φορές μένω πίσω. Αλλά να σας πω κάτι; Τώρα, αυτή τη στιγμή, δε με νοιάζει (σε 5' θα με νοιάζει, αλλά ίσως έχω προλάβει μέχρι τότε να τελειώσω από 'δω :p).

Ήρθα για να σας πω τα νέα μου γιατί, το ξέρω, έχουμε χαθεί λίγο έχω χαθεί πολύ. Αλλά το δεύτερο έτος σαν ελεύθερη, και ωραία, από υποχρεώσεις σχολείου δεν είναι ίδιο με το πρώτο. Και το πόσο χαίρομαι που δεν είναι το ίδιο δεν μπορείτε να φανταστείτε! Ας το πάρουμε όμως απ' την αρχή... ποια αρχή; Δεν θυμάμαι πού σας έχω αφήσει!

Απλά ο χρόνος μου πλέον είναι περιορισμένος. Έχω αρκετές υποχρεώσεις, αλλά και τον ελεύθερό μου χρόνο προτιμώ πλέον να τον περνάω με συγκεκριμένους ανθρώπους που είτε βρίσκονταν πολύ καιρό στη ζωή μου είτε εμφανίστηκαν αιφνιδίως και την άλλαξαν αισθητά.

Η σχολή προχωράει κανονικά (για όσους δεν θυμούνται, σπουδάζω πλέον Δημοσιογραφία. Η Κοινωνική Εργασία στην οποία είχα περάσει, ανήκει πια στο παρελθόν). Εργασίες, διάβασμα, κανάλια, ραδιόφωνα, όλα τρέχουν και όλα είναι ρευστά. Σε γενικές γραμμές, καλά πάει η σχολή. Ναι, κάποια μαθήματα μου περνούν αδιάφορα, αλλά αφού είμαι σίγουρη πλέον πως θέλω να ασχοληθώ μ' αυτόν το χώρο, πάλι καλά (δε με παίρνει να αλλάζω πάλι προσανατολισμό και ούτε θα το ήθελα).

Παράλληλα δουλεύω, όπως σας έχω ξαναπεί. Κάνω promotion, αλλά πλέον δουλεύω πιο πολύ, έχω ένα πρόγραμμα, κάτι που ήθελα πολύ για να παίρνω πιο συγκεκριμένα και περισσότερα χρήματα. Προωθώ που λέτε το νέο samsung galaxy s7 edge/ s7. Μάλιστα... δεν καταλάβατε τίποτα έτσι; Το νέο κινητό της samsung είναι που κάνει 800 ευρώ.. και το προωθώ... και θέλω να το πουλήσω... και το θέμα είναι ότι πουλιέται. Μη με ρωτήσετε πώς μπορούν και αγοράζουν ένα τόσο ακριβό κινητό. Σε τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντάω!
Αυτό το πρόγραμμα με τη samsung το κάνω σχεδόν ένα τρίμηνο και έχω πολλούς μήνες ακόμα μπροστά μου, γεγονός που από τη μία με ανακουφίζει γιατί θα έχω δουλειά και κατ' επέκταση κάποια δικά μου χρήματα. Από την άλλη με απελπίζει διότι είναι 4ωρο, μα αυτές οι τέσσερις ώρες δεν περνούν με τίποταααααααα... Και αυτό γιατί ελάχιστοι σταματούν να τους ενημερώσω. Δε μου φαίνεται παράξενο, αλλά δεν παύει να είναι απελπιστικό. Ε όταν κοιτάς τον τοίχο, πώς να περάσουν οι ώρες; Τουλάχιστον έχω πολύ καλές σχέσεις με τους υπαλλήλους και λέμε καμιά βλακεία να περάσει η ώρα. Χτες ας πούμε που δεν έμπαινε ούτε μύγα στο μαγαζί, το θέμα συζήτησής μας (σκεφτείτε 5 άτομα μέσα σ'  ένα κατάστημα με κινητά και τέθοια) ήταν το σεξ. Για τέτοιο βαθμό οικειότητας μιλάμε.

Μίλησα τόσο πολύ για τη δουλειά που ξέχασα τι άλλο ήθελα να γράψω. Γενικά δεν πολυβγαίνω. Δεν το παίρνουμε απόφαση να βγούμε για ένα ποτό. Την προηγούμενη βδομάδα βγήκαμε επιτέλους παρέα σ' ένα κλαμπ και γυρνάω και κάνω στη φίλη μου την Αναστασία: "αφού καλά περνάμε, να τ' αποφασίζουμε πιο συχνά". Δεν αντέχουμε πλέον μέχρι τις 6 το πρωί, όπως παλιά, κι ας είμαστε 20 χρόνων, κι ας είμαστε 2ο έτος. Όμως αυτό δικαιολογείται. Πλέον έχουμε διάφορα πράγματα να κάνουμε. Δεν καθόμαστε για να είναι η μόνη μας έννοια οι έξοδοι.
Για να σας πω την αλήθεια, μπορεί να θέλω να βγαίνω περισσότερο, κι ας μη μου το επιτρέπουν διάφορες συνθήκες, όμως φέτος νιώθω πιο πλήρης. Είμαι στη σχολή που μου αρέσει, δεν "χάνομαι" ψυχολογικά τόσο συχνά, έχω ένα πρόγραμμα, έχω πράγματα να κάνω, ξέρω τι μου γίνεται. Κι αυτό με γεμίζει περισσότερο απ' το να βγαίνω κάθε μέρα έξω (αναρωτιέμαι πού έβρισκα πέρυσι τα λεφτά χαχαχαχα)

Αυτά λοιπόν τα νέα μου. Η ζωή κυλάει ομαλά με ανθρώπους που επιλέγω και με επιλέγουν κάθε μέρα. Όσοι δεν είναι πλέον στη ζωή μου, μου το επιβεβαιώνουν καθημερινά πως δεν έχουν καμία δουλειά μαζί μου, όχι μόνο απ' αυτά που ακούω για εκείνους, αλλά κ' απ' αυτά που οι ίδιοι κάθονται και λένε για 'μένα πίσω απ' την πλάτη μου. Γιατί όταν δεν ξέρεις το λόγο που δε μιλάς με κάποιον, πας και τον ρωτάς ευθέως, δεν το λες σε τρίτους συνεχίζοντας να αναρωτιέσαι. Αλλά πάλι καλά που έχουμε και κάτι να γελάμε...


Giwta Ar.. :**

  

11 σχόλια:

  1. Γιωτα μου
    Καλη επιτυχια σε αυτα που καταπιάνεσαι... και να ξερεις οτι τα μπλογκ περιμενουν... δεν χανονται...
    Οποτε..καλα να περνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Παρασκευή!
      Αυτό έχω στο μυαλό μου, ότι το μπλογκ με περιμένει, γι' αυτό βρίσκεται πλέον λίγο πίσω στις προτεραιότητες μου!
      Καλή σου εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  2. Χάρηκα, διαβάζοντας τα νέα σου και για την αλλαγή που έκανες στο αντικείμενο των σπουδών σου - ειλικρινά χάρηκα. Ήθελε κότσια,αυτό το τελευταίο. Καλή συνέχεια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν εύκολο, η αλήθεια είναι! Μεγαλύτερη ήταν η δική μου άρνηση να προχωρήσω σ' αυτό που μ' αρέσει, αλλά ευτυχώς την ξεπέρασα και δεν το μετανιώνω!
      Χάρηκα που είδα σχόλιο σου!
      Καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, καλά είναι τα νέα σου! Αν εξαιρέσει κανείς το τετράωρο που δεν περνάει με τίποτα!
    Καλά έκανες και επέλεξες τα ΜΜΕ (τι άλλο θα έλεγα;), διότι έχω κρυφακούσει την εκπομπή στον FM1 και πολύ σου πάει!
    Και τώρα άσε με να χειροκροτήσω με την ησυχία μου τη δεύτερη ανάρτησή σου μέσα στον ίδιο μήνα!
    Καλή εβδομάδα Γιώτα Αρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχ αν γράψω και τρίτη ανάρτηση στον ίδιο μήνα, επιβάλλεται ενός λεπτού σιγή!
      Ααααλήθειααα μ' έχεις ακούσειιι;;; Πόσο χαίρομαι που το μαθαίνωω!! Να ακούς πιο συχνά, να μου το λες κιόλας! Έχω να σου κάνω αφιερώσεις ουυυυ, κι ας μην είσαι του είδους!
      Σε περιμένω! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Φατσουλα ομορφη να περνας σουπερ ευχομαι
    και καθε επιτυχια

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δεν αντέχουμε πλέον μέχρι τις 6 το πρωί, όπως παλιά, κι ας είμαστε 20 χρόνων"

    Νομίζω ότι πρέπει να σε δει γιατρός

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε σε παρακαλώ σα να μην το 'γραψα! Σαν να μην το 'γραψα!!!

      Διαγραφή
  6. Γιώτα!!!! Τι κάνεις?? Ελπίζω να σε βρίσκω σε κάποια παραλία να ξεκουράζεσαι!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ τώρα στον 2ο χρόνο!! Αλλά όντως είναι πολύ πιο ωραία από τον πρώτο!! Χαίρομαι που κάνεις αυτό που σου αρέσει τώρα, αυτό έχει σημασία!! Καλά να περνάς όπου και να είσαι και θα συμφωνήσω μαζί σου, να είσαι πάντα μαζί με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ωραία!! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή