«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Οδυσσέας Ελύτης

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο κος Σ. και η παρέα του *


Καλημέρα!! Τι κάνετε; Πώς είστε;
Ξέρω... Έχω να γράψω πολύ καιρό. Δε θα σας πω το κλασικό "τώρα όμως επέστρεψα", γιατί δεν επέστρεψα. Όχι, όχι δεν την κλείνω την "Εδέμ" (πήγα να το κάνω και ήμουν με κλάματα πάνω απ' το πληκτρολόγιο). Απλά δε θα γράφω συχνά, θα γράφω όποτε μου έρθει. Μεγαλώνουμε, και όσο μεγαλώνουμε τόσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας, αλλά όχι μόνο αυτές. Αυξάνεται και η επιθυμία μας να επικοινωνούμε μ' έναν διαφορετικό τρόπο, όχι τέλος πάντων έτσι όπως είχα συνηθίσει την επικοινωνία μου στην εφηβεία. Η "Εδέμ" λοιπόν θα βρίσκεται εδώ για να μοιράζομαι δυο-τρεις σκέψεις μ' εσάς, όποτε το έχω ανάγκη και φυσικά να ανταλλάζουμε απόψεις, όπως κάναμε πάντα.

Σήμερα όμως σας γράφω για να σας παρουσιάσω κάποιον. Αυτός ο κάποιος είναι ο κος Σ. Ποιος είναι ο κύριος θα αναρωτηθείτε... Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος μ' ένα καινούριο blog που η ιδέα του και το όλο concept εμένα μ' αρέσει.Σ' αυτό το blog αρχικά μας προτρέπει να του στείλουμε e-mail για τις δικές μας πρώτες φορές, όποιες κι αν είναι αυτές, αφού κι εκείνος ξεκίνησε την ιστορία του γράφοντας σκέψεις τους για το πρώτο φιλί.

Αυτός είναι ο κος Σ. που θέλει να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα και να τα λέμε, και αφού είναι η πρώτη του φορά, μ' ένα follow μπορούμε να ενημερωνόμαστε για ό,τι ανεβάζει, καθώς και να δούμε κάποια στιγμή τις δικιές μας σκέψεις (ποιος ξέρει;) που εμείς θα του έχουμε στείλει!


Giwta Ar.. :**

9 σχόλια:

  1. Κοριτσάκι μου καλημέρα!!
    Όσο μεγαλώνουμε βάζουμε προτεραιότητες και ισορροπίες! Το blogging είναι μια δημιουργική απασχόληση(που κάποιοι το κάνουν και επάγγελμα) και με στεναχωρεί όταν βλέπω να καταπιέζει ένα μεγάλο ποσοστό! Το γεγονός ότι σε έπιασαν τα κλάματα την ώρα που πήγες να το διαγράψεις, λέει πολλά..! Πως κάτι σημαίνει για σενα! Και χαίρομαι για αυτό!
    Δεν τον γνωρίζω τον κο Σ, θα τον επισκεφθώ γιατί ξέρεις πόσο αγαπώ τα ωραία projects!!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις και να θυμάσαι κάτι.. γράφουμε πρώτα για εμάς.. όχι για τους άλλους! Οπότε μην απολογείσαι ποτέ αν γράφεις σπάνια! Πολλά φιλιά!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, δύσκολο να αποχωριστείς κάτι που έχεις αγαπήσει πολύ!
      Σ' ευχαριστώ πολύ που πέρασες! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Όποτε μπορείς, όποτε θέλεις, όποτε έχεις κάτι να πεις!
    Αρκεί να μην χάνεις Συμπόσια! ☺ Καλά πλάκα κάνω!
    Κοριτσάκι ζήσε όπως και όπου θες! Εγώ μαζί σου!@
    Πολλά φιλιά και πάω να δω την πρότασή σου!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε, με τα Συμπόσια την έχω πατήσει! Χάνω συνέχεια τις προθεσμίες και ούτε για βαθμολογία δεν προλαβαίνω να περάσω! Απαράδεκτη....
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Νομίζω την ιδέα την πήρε από το γνωστό προεκλογικό σποτ του Ποταμιού :P

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Γιώτα μου!!! Ήμουν έτοιμη να επισκεφτώ το blog σου να δω αν έχεις κανένα νέο και μόλις είδα την ανάρτηση σου στο blogger! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ τώρα το καλοκαίρι είπα να το εκμεταλλευτώ να γράφω αλλά είναι όντως πολύ δύσκολο να γράφεις συχνά με τέτοιες υποχρεώσεις! Εύχομαι να είσαι καλά , να περνάς τέλεια και να έχεις μία όμορφη φοιτητική ζωή! Πάω να δω τον κο.Σ!! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Τέλεια η εικόνα που έβαλες!! Αυτό αντιπροσωπεύει τη ζωή μου χεχεχε

      Διαγραφή
    2. Γλυκιά μου Βασιλική, πόσο μου έλειψες!
      Όσο μεγαλώνουμε, τόσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας και αλλάζουν οι προτεραίοτητες μας... Καλό είναι αυτό, για να μη μένουμε στάσιμοι σε καταστάσεις!
      Να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα!
      Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή